Dit is Smit installatie- & daktechniek

Met Smit installatie- en daktechniek weet u zeker dat al uw installatie- en daktechnische vraagstukken in bekwame handen zijn en uitstekend worden opgelost. Onze monteurs zijn ons representatieve visitekaartje. Ze zijn stuk voor stuk klantgericht, vakkundig en nauwkeurig.

Afspraak is afspraak en het werk is altijd op de overeengekomen tijd klaar, naar uw wensen. Ook werkt iedereen in ons team strikt volgens de allerlaatste regelgeving. Iedereen binnen ons team is goed opgeleid en beschikt over de meest up-to-date vakkennis. Zo is de hoogste kwaliteit altijd gegarandeerd.

Smit installatie- en daktechniek is op alle vlakken op de toekomst voorbereid. Wij werken zowel op kantoor als op locatie met digitale technologie. Dankzij deze vooruitstrevende werkwijze heeft u altijd snel en uitgebreid inzicht in de benodigde en uitgevoerde werkzaamheden en ook de factuur krijgt u snel gespecificeerd toegezonden. Dat houdt het allemaal overzichtelijk.

Een goede installatie, riolering of dakbedekking vergt regelmatige controles en periodiek onderhoud. Ook die zorg nemen wij u graag uit handen, precies in de frequentie die nodig en gewenst is.

Met onze all-in abonnementsvormen voor zowel onderhoud als controles bent u er altijd van verzekerd dat alles up-to-date en goedgekeurd blijft. Zo reinigen wij elk jaar rondom de bladval uw daken en keuren dan ook gelijk de installaties. Dat werkt efficiĆ«nt en effectief. Benieuwd naar wat wij hierbij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit.

Smit Installatie- en daktechniek

Contactgegevens

  • Achtseweg Noord 12A
  • 5651 GG Eindhoven
  • 040 - 711 43 00

  • KvK Noord-Brabant: 624.066.39
    BTWnr: 854805618B01
    IBAN: NL04 RABO 0301 7269 22