Dit maakt ons uniek

Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu zijn waarden die bij Smit installatie- en daktechniek hoog in het vaandel staan. Deze waarden voeren wij dan ook zoveel mogelijk door in onze gehele bedrijfsvoering. Dat begint al in ons bedrijfspand waar wij afvalscheiding heel serieus nemen en waar LED-TL-balken zorgen voor energiezuinige en milieubesparende verlichting. Dankzij onze digitale aanpak verbruiken wij ook weinig papier.

Alle bestelwagens in ons jonge wagenpark zijn daarbij uitgerust met BlueEFFICIENCY technologie├źn. Deze innovatieve, intelligent gecombineerde maatregelen verlagen het verbruik en de kosten en sparen daarbij ook het milieu.

Uiteraard nemen wij deze waarden eveneens erg serieus als wij bij u op locatie aan de slag zijn. De veiligheid van onze monteurs en van onze opdrachtgevers is gegarandeerd gewaarborgd door onze VCA certificering. Zowel het bedrijf als de medewerkers zijn voorzien van een VOG. Daarbij zorgen wij altijd voor de beste materialen om mee te werken en worden onze werkzaamheden volgens de hoogste eisen uitgevoerd. Wij installeren bijvoorbeeld de meest energiezuinige ketels en bouwen uw daken op met materiaal dat is voorzien van de hoogste isolatienormen.

De missie van Smit installatie- en daktechniek is om een bijdrage te leveren aan uw maximale veiligheid en duurzaamheid. Een win-winsituatie waar iedereen baat bij heeft. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Smit Installatie- en daktechniek

Contactgegevens

  • Achtseweg Noord 12A
  • 5651 GG Eindhoven
  • 040 - 711 43 00

  • KvK Noord-Brabant: 624.066.39
    BTWnr: 854805618B01
    IBAN: NL04 RABO 0301 7269 22