Waterinstallaties

Water is één van onze belangrijkste levensbehoeften. Efficiënt en veilig omgaan met uw drinkwater is van belang. Een goede waterinstallatie garandeert dit. Bij Smit IDT installeren we uw volledige waterinstallaties vanaf de watermeter. Dit kan bij zowel installatie en renovatie vanaf de toiletgroep tot aan het keukenblok. Een goed afgestelde waterinstallatie voorkomt ophoping van bacteriën en legionellagroei in uw leidingen.

Erkend watertechnisch installateur in Eindhoven

Bent u op zoek naar een erkend watertechnisch installateur in de omgeving van Eindhoven? In Smit IDT vindt u uw erkende partner voor complete waterinstallaties, renovaties van waterinstallaties en andere herstelwerkzaamheden. Door te werken met een erkende installateur voor uw water, kiest u voor professionaliteit en veiligheid. Wij houden altijd rekening met de juiste installatietechnieken en geschikte materialen.

Veilig installeren van water

Veiligheid staat voorop. Bij Smit IDT bent u gegarandeerd van maximale aandacht voor veiligheid en milieu. Zo controleren wij keerkleppen en voorkomen we de ophoping van bacteriën en aanwezigheid van legionella.

Smit Installatie- en daktechniek

Contactgegevens

  • Achtseweg Noord 12A
  • 5651 GG Eindhoven
  • 040 - 711 43 00

  • KvK Noord-Brabant: 624.066.39
    BTWnr: 854805618B01
    IBAN: NL04 RABO 0301 7269 22