Riolering

Vuilwater afvoeren uit de badkamer, toilet of keuken? Een afvoerstelsel aanleggen voor het regenwater vanaf uw gevel? Smit IDT is de specialist in het aanleggen van afvoerstelsels en alles rondom de installatie en renovatie van uw riolering.

Riolering aanleg

Niets is zo vervelend als verstoppingen, lekkages of stankoverlast. Dit kan echter wel gebeuren indien u uw riolering niet op de juiste manier laat aanleggen en installeren. In Smit IDT vindt u een partner die uw riolering professioneel en volgende de wettelijke eisen kan aanleggen en installeren. Zo voorkomt u later grotere problemen.

Vanuit uw sanitair, zoals keuken, badkamer en toilet, wordt de riolering op de juiste manier aangesloten op het gemeentelijke rioolstelsel. Smit IDT werkt met de juiste apparatuur en volgens alle normen en eisen die wettelijk verplicht zijn.

Rioolonderhoud

Kenmerken van te laat onderhoud aan uw riolering? Nare luchtjes en het niet meer zo soepel doorlopen van uw water. Preventief rioolonderhoud kan ervoor zorgen dat u hier nooit mee te maken krijgt. Mocht het wel zover zijn of komen: Smit IDT staat voor u klaar!

Smit IDT zoekt altijd naar de meest geschikte, kostenefficiƫnte en duurzame oplossing voor uw rioolonderhoud of renovatie.

Smit Installatie- en daktechniek

Contactgegevens

  • Achtseweg Noord 12A
  • 5651 GG Eindhoven
  • 040 - 711 43 00

  • KvK Noord-Brabant: 624.066.39
    BTWnr: 854805618B01
    IBAN: NL04 RABO 0301 7269 22