Dit doen wij

Smit installatie- en daktechniek is specialist op het vlak van water-, gas- en cv-installaties en riolering en dakbedekking. Wij leggen het voor u aan en onderhouden alles via een voordelig onderhouds- en controleabonnement. U heeft er amper omkijken naar.

Water
Wij verzorgen de complete waterinstallatie vanaf de watermeter, bij eerste installatie, maar ook bij renovatie, van toiletgroep tot keukenblok. Tijdens het jaarlijkse onderhoud voeren wij eventuele herstelwerkzaamheden uit. Daarnaast besteden wij ruimschoots aandacht aan veiligheid. Van de controle van keerkleppen tot legionellapreventie: wij nemen u ook die zorg uit handen.

Gas
Ook op het gebied van gas verzorgen wij de gehele installatie, de renovatiewerkzaamheden en het jaarlijks onderhoud. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor eventuele uitbreidingen van uw gasinstallatie. Voorafgaand aan en tijdens onze werkzaamheden controleren wij de dichtheid van uw gasinstallatie. Uiteraard gebeurt dit alles conform strenge wettelijk eisen; veiligheid staat altijd voorop.

Cv-installatie
Bij Smit installatie- en daktechniek bent u ook aan het juiste adres als het gaat om het aanleggen van CV installaties zoals verwarmingsinstallaties en installeren van radiatoren en ketels. Samen met u zorgen wij ervoor dat u hierbij de meest kostenefficiënte en duurzame keuze maakt. Uiteraard verzorgen wij ook het gehele onderhoud.

Ventilatie
Elk ventilatiesysteem voor de woningbouw, evenals kleine utiliteit, wordt van ontwerp tot realisatie in eigen beheer uitgevoerd. Diverse systemen zijn mogelijk: van een afzuigsysteem voor een woning tot een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning voor een kantoor. 

Riolering
Het volledige afvoerstelsel van de riolering, het zogenaamde ‘vuilwater’ uit badkamer, toilet en keuken en het afvoerstelsel van regenwater aan de gevels: ook daarbij is Smit installatie- en daktechniek u graag van dienst. Wij installeren, renoveren en zorgen ook voor preventief rioolonderhoud. Zodat u nooit voor nare rioolverrassingen komt te staan.

Daktechniek
Ook voor weerbestendige daktechniek in diverse materialen, zoals zink, bitumineuze dakbedekking en kunststof, kunt u rekenen op de vakbekwaamheid van Smit installatie- en daktechniek. Bij nieuwbouw en bij renovatie zorgen wij voor een solide daktechniek en dakveiligheidstrajecten. Uiteraard verzorgen wij ook hierbij periodiek onderhoud en controles. Hierbij maken we uitgebreide berekeningen van de afwatering, beoordelen we de staat van de bedekking en maken we een efficiënt meerjarenplan. 

Smit Installatie- en daktechniek

Contactgegevens

  • Achtseweg Noord 12A
  • 5651 GG Eindhoven
  • 040 - 711 43 00

  • KvK Noord-Brabant: 624.066.39
    BTWnr: 854805618B01
    IBAN: NL04 RABO 0301 7269 22